BOUW

Bouw

Akoestische gitaren

The Fingerstyle Artist

The Fingerstyle Artist is een expressieve gitaar met een opmerkelijke frisheid, een opvallende balans en een groot dynamisch bereik. 
"Fingerstylists" zijn er dol op.
The Fingerstyle Artist is net iets groter dan een Grand Auditorium model, maar dankzij de gepronoceerde, sierlijke lijn, ligt deze gitaar op een heel comfortabele manier op je schoot. Ondanks haar grootte en volume zal deze gitaar niet overstuurd geraken wanneer je ze hard met een plectrum bespeelt.
Specificaties Afmetingen

The Archback Fingerstyle Artist

De Archback Fingerstyle Artist heeft een op toon gebracht handgestoken achterblad en parabolische XA-zangbalkjes.
Omdat het handgestoken achterblad geen balkversterking heeft, kan het vrij trillen en als tweede klankblad fungeren. De hoge noten zijn van een pianistieke helderheid en de bassen dieper dan van een andere gitaar van topkwaliteit. Zelfs bij zacht gitaarspel, produceert deze gitaar genoeg volume om in een middelgroot auditorium zonder versterking op te treden.
Specificaties Afmetingen

The Dinah

The Dinah doet je onmiddellijk denken aan de grandeur van de grote gitaren uit de late Deco-periode. Deze jumbo met een cutaway in Maccaferri-stijl is zorgvuldig op toon gebracht om complexe toonscheiding in alle registers te verkrijgen en haar geschikt te maken voor fingerstyle speeltechnieken. 
The Dinah is een superlatief instrument, niet alleen qua uitzicht maar vooral qua expressieve mogelijkheden.
Specificaties Afmetingen

Elektrische gitaren - binnenkort details en foto's

Share by: